Vacature Groepsleerkracht in Lelystad

Functietitel: Groepsleerkracht 

Datum: online30-5-2022

Sluitingsdatum: 30-6-2022

Met ingang van: Per direct

Soort vacature: parttime/fulltime

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

FTE: 0,6

Omschrijving: Fulltime groepsleerkracht middenbouw, wij hebben een vacature voor een groepsleerkracht in de middenbouw.

Functie-/taakomschrijving
Wij zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw. Ervaring is een pré, maar veel belangrijker vinden wij een positieve instelling, de affiniteit met de jonge kinderen, de bereidheid om te leren en een reflectief vermogen.

Kennis en vaardigheden
 – Afgeronde Pabo-opleiding (of in de afrondingsfase)
 – Geduldig en oplossingsgericht
 – Teamspeler
 – Goede communicatieve vaardigheden 
 – ICT-vaardigheden

Wij bieden
 – Een leuke school met een gezellig en collegiaal team
 – Een uitdagende functie met groeipotentie

Over basisschool Al Ihsaan
Basisschool Al Ihsaan is een school op islamitische grondslag. De kinderen volgen hetzelfde lesprogramma op alle andere scholen in Nederland. Het enige verschil is dat de school wordt geïnspireerd door islamitische normen en waarden. De islam speelt een permanente rol bij de ontwikkeling van de leerlingen, de medewerkers en de organisatie. Basisschool Al Ihsaan is gevestigd in een prachtig gebouw, het Atolplaza, met een ruim schoolplein, een mooie buitenruimte met een voetbalveld, middenin de kindvriendelijke wijk. 

Contact
Wilt u meer informatie? Neem contact op met Sharina Nanhay Khan met het mailadres snanhaykhan@ibsalihsaan.nl of bel op het mobielnummer;0650848807. 

Beschikbaar voor zij-instromers?: ja

Salarisschaal: LA of LB

Adres: schor 7 , 8224CM Lelystad

Denominatie: Islamitisch

Type onderwijs: Vrije school

Sector: Basisonderwijs

Contactpersoon: Mevr. Nanhay Khan

Omschrijving: Basisschool Al Ihsaan is een Nederlandse school op Islamitische grondslag. Onze school staat open voor alle kinderen, ongeacht  hun achtergrond, mits de identiteit van de school gerespecteerd wordt. De school telt ongeveer 210 leerlingen. De leerlingen komen voornamelijk uit Lelystad, een enkeling woont buiten Lelystad. In de schoolgids en andere documenten treft u veel informatie over de school. Uiteraard is het altijd mogelijk een kijkje te nemen op onze school. Via onderstaande adresgegevens kunt u contact met ons opnemen dan wel via het contactformulier op deze website.

  

Wil je solliciteren? Neem contact met ons op!